Have an idea?

Visit Sawtooth Software Feedback to share your ideas on how we can improve our products.

Graphics folder are not updating in the questionnaire

Hello,

We are facing a strange issue lately that some of the pictures that we are uploading to graphics path (graphics folder) of our survey are not updating in the questionnaire. Some of them showing the updated versions and some of them are just showing up the older ones. Here's an example of one of the codes that references an image:

<div align="center" style="margin-top:10px">
<img src="[%GraphicsPath()%]Item24.png
" id="handout" alt="" align="middle" width=90% border="0">
</div>
<div align="center" style="margin-top:15px">
<button class="btn notDesir" type="button" id="notdesir">Bir sonraki aracım için ilgi çekici bulmuyorum </button>
<button class="btn desir" type="button" id="desir">Bir sonraki aracım için ilgi çekici buluyorum
</button>
</div>


I'm very very clear on changing the photo with the newest ones and having the same picture name with the one referenced in the questionnaire.

Also, the picture version (older or newest) varies between admin module test, preview mode, test mode in SSI and actual survey link. Any ideas?

Thanks a lot in advance!
asked Apr 9 by CaEr (430 points)
Have you tried to clear your browsing data?

If you are updating images and using the same names, you can at times have the old images appear.

Go to your browser tools and clear your cached images and files.

Then re-test your survey.

Your solution to the original question

Please only use this to answer the original question. Otherwise please use comments.
Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:

To avoid this verification in future, please log in or register.
...